Bestel

tabak als zaailing en volwassen plant

Prachtige zachtgeurende bloemen

Tabakszaad – Bestellen
Geef aan welk doel uw tabak gaat krijgen. Pijp, sigaar, shag of sigaret, shisha, kretek, etc. Met goed samengestelde handleiding en info. Steeds duurdere tabak maakt het de gebruiker erg moeilijk de prijs hiervan te kunnen ontsnappen. Dat denkt men. Met een beetje kennis die ik wil delen en de mouwen opgestroopt is dit te omzeilen. Zoals ook de chemie er van. Om eens te bestellen email: personaltobacco@gmail.com en ik help je verder.

Tabakszaad – Bestellen Klik op de link hieronder en we helpen u verder.
Email naar: PersonalTobacco en je krijgt bericht terug. Geef s.v.p. aan welk doel uw tabak gaat krijgen, pijp, sigaar, shag of sigaret, shisha, kretek, snus, pruim of snuif. Prijs: €4,80 per portie van (ruim 50+ stuks) per soort in beschermende verpakking. Met handleiding© om tot een goed resultaat te kunnen komen.

Een kleine vergoeding: € 4,80 per portie (50+ stuks) van 1 soort. Dus nog geen dubbeltje per zaadje. Met handleiding om tot een goed resultaat te kunnen komen.

Huisnijverheid is weer terug! Weg van het beeldscherm…handen uit de mouwen en naar buiten!
Goede resultaten zijn te behalen hier in het gematigde klimaat van Nederland, van Zuid-Zweden en Noorwegen tot Griekenland. In een zeer groot aantal landen van de wereld wordt tabak verbouwd, ook voor particuliere hobby. Tabakszaad is zeer fijn, 10.000 tot 22.000 stuks per gram!

Tip1: Bewaar een deel om bij een tegenvallend ongelukje als te arme grond, te nat, te droog, te heet, te koud, een rotkat, of laten vallen van de zaaibak nog eens over te kunnen doen.

Tip2: Bewaar tot het zaaien de zaadjes koel, droog en donker in een goed afsluitbare bewaardoos in de koelkast om optimale kiemkracht te behouden.